Loading

Add customer FAILS

Get help with problems, or report & discuss bugs in Collabtive

Add customer FAILS

Postby athera » 12.11.2014, 14:32

When I go to Administration > Add customer

Fill in the form and hit Add it takes me to

/collabtive-20/admin.php?action=addcust


and the page is blank
athera
 
Posts: 3
Joined: 12.11.2014, 11:47

Re: Add customer FAILS

Postby Eva » 12.11.2014, 20:17

Please provide some information about your system/pc/browser configuration.

Additionally you can enable error reporting to see what Collabtive complains about.
Project Management the way you like it: Collaborative - Open Source - Free

facebook.com/Collabtive
twitter.com/Collabtive
xing.com/companies/collabtive
linkedin.com/company/collabtive
User avatar
Eva
 
Posts: 1471
Joined: 01.01.2008, 23:31
Location: Saarbrücken, Germany

Re: Add customer FAILS

Postby athera » 12.11.2014, 21:26

Hi Eva

Not sure how to turn error reporting on

But the apache error_log is complaining with this

[Wed Nov 12 14:54:35 2014] [error] [client 2.87.176.187] PHP Warning: PDOStatement::execute(): SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'company' in 'field list' in /collabtive-20/include/class.company.php on line 36, referer: /collabtive-20/admin.php?action=customers



--------------------------------
My system WindowsXP with Firefox (latest)
athera
 
Posts: 3
Joined: 12.11.2014, 11:47

Re: Add customer FAILS

Postby athera » 21.11.2014, 16:17

It seems that the update.php does not do anything for the table company. Yet looking in the class.company.php (version 2) it is trying to insert in the table company a completely different set of columns than those in the database.

Has anyone else had this problem?

Should I just change the columns in the table company to reflect the class.company.php (version 2)????????????????
athera
 
Posts: 3
Joined: 12.11.2014, 11:47

Re: Add customer FAILS

Postby coquinho » 19.12.2014, 16:12

Hello, i have the same problem here. Any solutions yet?
coquinho
 
Posts: 2
Joined: 19.12.2014, 13:56

Re: Add customer FAILS

Postby Eva » 20.12.2014, 00:02

Should I just change the columns in the table company to reflect the class.company.php (version 2)?

You can try. The change will not break the system, since the table is only used for this one purpose afaik...
Project Management the way you like it: Collaborative - Open Source - Free

facebook.com/Collabtive
twitter.com/Collabtive
xing.com/companies/collabtive
linkedin.com/company/collabtive
User avatar
Eva
 
Posts: 1471
Joined: 01.01.2008, 23:31
Location: Saarbrücken, Germany

Re: Add customer FAILS

Postby sjcarr » 18.02.2015, 18:03

Did changing this table correct the issue? I am having the same problem.
sjcarr
 
Posts: 1
Joined: 18.02.2015, 18:03

Re: Add customer FAILS

Postby Eva » 20.02.2015, 00:06

Just as a general hint for posting issues: Please provide some information about your system/pc/browser configuration.
Project Management the way you like it: Collaborative - Open Source - Free

facebook.com/Collabtive
twitter.com/Collabtive
xing.com/companies/collabtive
linkedin.com/company/collabtive
User avatar
Eva
 
Posts: 1471
Joined: 01.01.2008, 23:31
Location: Saarbrücken, Germany

Re: Add customer FAILS

Postby achilles » 19.03.2015, 21:22

Hi there,

I'm having the same issue with the 2.1 release I just installed. Is there any update on this? I'm comfortable diving into the code, but I'd rather not reinvent the wheel and have it overwritten if there is already a known and accepted fix.

Running it on Debian Squeeze, Apache2 server and viewing on Windows 7, Chrome
achilles
 
Posts: 4
Joined: 19.03.2015, 21:19

Re: Add customer FAILS

Postby achilles » 19.03.2015, 21:44

Also, using chrome, there were no console errors
achilles
 
Posts: 4
Joined: 19.03.2015, 21:19

Next

Return to Problems and Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users